Contact formulier

Indien u een vraag, opmerking heeft of een website wenst kan u contact opnemen via het contact formulier.


Typ een naam, e-mail adres en bericht in en ik contacteer u zo spoedig als mogelijk terug.

Naam

E-mail adres

Bericht


Indien u interesse heeft in een website, grafisch ontwerp of een online project kan u mij vrijblijvend contacteren. In een gesprek bespreken we de mogelijkheden en krijgt u advies over toepassingen, hosting en domeinnamen. Dit gesprek kost u niets en achteraf bent u tot niets verplicht.

Stap 1: Verzamelen van informatie

Het belangrijkste is dat ik het idee zo goed mogelijk uitwerk en realiseer. Daarvoor is er veel informatie nodig. In een gesprek worden verschillende vragen gesteld om een idee van u concept te bekomen.

  • Wat is het doel van de website?
  • Welke doelgroep wilt u bereiken?
  • Welke websites bezoekt u graag en vindt u mooi van stijl?
  • Wat wenst u te bereiken met de website?
  • Wie zijn u concurrenten?
Hierna kunnen wij een plan en termijn bepalen voor het uitwerken van de website.

Stap 2: Voorontwerp

Met de verzamelde informatie kan ik aan de slag met het ontwerpen van een layout. Hieruit vloeit een eerste voorontwerp dat ik u voorstel. Na overleg gaan we het ontwerp aanpassen of indien u de stijl niet passende vind voor u concept begin ik opnieuw tot een passend ontwerp bekomen word.

Stap 3: Codering

Eens het ontwerp goed bevonden is kan ik aan de slag met coderen. Het ontwerp moet omgezet worden naar code (xhtml) om een website te bekomen. Daarnaast kan het ook zijn dat er applicaties op maat moeten ontwikkeld worden voor uw website.

In deze stap blijft het overleg ook steeds belangrijk en zal u altijd op de hoogte worden gehouden van de vorderingen. Hierdoor houdt u steeds toezicht op het verloop en kan ingrijpen indien u wijzigen wenst.

Stap 4: Testen

Voordat uw website het wereldwijde web in gaat wordt deze uitvoerig getest. U website wordt grondig nagekeken op fouten en op compatibiliteit getest in verschillende browsers.

Stap 5: Online

De afgewerkte website kan nu online worden geplaatst voor bezoekers. Nadat de website online staat hou ik een oogje in het zeil om te verzekeren dat alles correct verloopt.

Stap 6: Updaten & onderhoud

Eens de website is afgewerkt en opleverd is sta ik ook nog steeds garant voor service achteraf. Indien u de website wenst te updaten verzorg ik dit voor u. Ook eventueel onderhoud, aanpassing van code naar nieuwe normen of andere werken worden achteraf snel en correct uitgevoerd. Voor hulp kan u steeds bij mij terrecht met al u vragen.